Qui som?

Som un col.lectiu de persones interessades en el món del cinema, de Mollet del Vallès o d'on sigui. Projectem films en versió original amb posterior fòrum a la sala gran del casal.

martes, 11 de enero de 2011

EL FILO DE LA NAVAJA


Larry Darrel és un pilot que torna de la Primera Guerra Mundial i intenta desesperadament tranquil·litat.
Rebutjant el confortable món material de la seva promesa Isabel, Darrell viatja per tot el món en una odissea a la recerca de la veritat que li porta des dels carrerons més foscos de París fins als lluminosos cims de l'Himàlaia.
 L'aclamat èxit editorial homònim de W. Somerset Maugham es va portar a la pantalla per primera vegada en 1946 amb Tyrone Power,Gene Tierney, Anne Baxter i Clifton Webb com a protagonistes. Amb la seva interpretació carregada de poder dramàtic, li va valer a Tyrone Power el respecte i l'admiració de la crítica, La pel·lícula va rebre quatre nominacions als OSCAR , inclosa la de l'Oscar a la Millor Pel·lícula, i Anne Baxter va obtenir l'Oscar a la Millor Actriu de Repartiment per la seva interpretació de Sophie, un personatge que després d'aconseguir sobreposar-se a una tragèdia personal és víctima d'un nou revés de la destinació que la deixa traïda i arruïnada.
Al filo de la navaja, explica, en una producció fantàsticament muntada i magníficament interpretada, una història valenta que tracta sobre la veritat, la venjança, l'amor i la fe, i va ser considerada una de les millors pel·lícules l'any de la seva estrena. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario